bezoek aan de Grote Muur
18 Februari 2007 | China, Beijing
Op 2 februari hebben we een bezoek gebracht aan de Grote Muur. Heel indrukwekkend, ondanks dat we er al een keer zijn geweest. Toen was Noah nog heel klein, maar nu is hij al een echte kleuter en heeft hij samen met papa het eerste huisje gehaald. Knap hoor!!
Daarna nog een bezoek gebracht aan een keramiekfabriek. Het hele proces konden we bekijken. De mensen die daar werkte maakten hele lange dagen en moesten echt priegelwerk doen. Echt ongelooflijk. Maar mooi dat het allemaal was.
Daarna door naar het zomerpaleis. We waren al vrij laat dus hebben we de verkorte route genomen. Even er snel doorheen scheuren. Het werd al weer kouder, dus dat was niet zo erg. De kinderen vonden het ook niet erg. Gelukkig konden ze wel spelen. Met wat fantasie kun je van een stoepje voor een rolstoel/kinderwagen gewoon een glijbaan maken! En dat deden ze dus ook. Ik hoef jullie niet te vertellen hoe ze er uit zagen toen we terug waren.
's Avonds in het hotel gegeten samen met Petra en Bram. Gezellig gekletst en natuurlijk over de grote dag gehad. De volgende dag gingen we allemaal door naar de betreffende province. Wij gaan naar Guizhou, de plaats Guiyang. Spannend allemaal.